A borfogyasztás művészetének egyik eszköze a stílusos boros üveg

Published : 2016-11-11 10:37:22
Categories : Üvegpalack Blog

Borban az igazság, borban a vigasz, tartja a mondás, és erről aligha kell meggyőzni bárkit is, aki kóstolt már igazán jó minőségű borokat. A bor olyan, mint minden szép, és nemes dolog a világon, élvezeti értéke attól is függ, hogyan tálalják. Nem mindegy, hogy egy karcsú, szép kialakítású boros üveg kerül az asztalodra az isteni nedűvel, vagy egy, az italhoz egyáltalán nem illő kancsó, palack, vagy bármi más edény, amely elrontja az összképet, a hangulatot.

Ha saját termelésű borodat szeretnéd palackozni, vagy csak nagyobb mennyiségű minőségi bort tárolnál stílusosan, minden a jó boros üveg választáson múlik. Minden bornak más és más a karaktere, más alkalomhoz illő, más hangulatot erősít fel, vagy éppen old fel. Kicsit olyan, mint egy szép hölgy, mely megérdemli, hogy a hozzá illő ruhát viselje a megfelelő alkalmakra, hogy mindig új fényben, új színben tündökölhessen, és varázsolhassa el érzékeidet.

A jó bor számára a megfelelő boros üveg ez a ruha. Csak a bor jellegéhez igazán illő boros üveg teszi teljessé a képet, hiszen a bor fogyasztása azzal kezdődik, hogy kézbe véve a palackot, önkéntelenül is felméred jellegét, az üveg formáját, ívét, méretét, áttetsző vagy sötét mivoltát, és ez máris sokat elmond az adott borról. E nélkül a hangulati megalapozás nélkül, amit a boros üveg biztosít, nem lenne teljes a borfogyasztás szertartása.

Ha tiszteled a bort, és szeretnéd jó minőségű üvegekben tárolni pincédben, ennek semmi akadálya, hiszen ma már válogathatsz a különféle formájú, méretű, kidolgozású üvegek kínálatából. Ehhez ráadásul ki sem kell mozdulnod otthonodból, csupán a megfelelő webshopban barangolva, kedvedre válogathatsz és vásárolhatsz üvegeket boraid stílusos tárolásához.

Ha ajándékozni szeretnél, és a megajándékozni szándékozott személy örülne egy üveg jó bornak, akkor sem kell aggódnod, hisz nincs olyan űrméret, forma, vagy típus, amit ne találnál meg a webshopban. Néhány kattintás, és a legszebb boros üveg máris a tied lehet, mégpedig nagyon kedvező árakon.

Share this content

Add a comment

 (with http://)


Pálinkás és boros címkék
Partner oldalunkon rendelhet pálinkás címkét és boros címkét.
Részletek


Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az akciókról első kézből értesülj.

Kövess minket