A csatos üvegek olcsón kaphatók

Published : 2016-09-10 10:51:58
Categories : Üvegpalack Blog

Vannak, akik nem szeretik kupakkal lezárni az italos üvegeket, hanem inkább más megoldást részesítenek előnyben. A palackokat kínáló webáruházban lehetőséged nyílik csatos üvegek vásárlására is, ezért ide kell ellátogatnod, ha Te is a fenti tábor tagjait erősíted. A termékek számtalan változatban rendelhetők meg az oldalról, ezért az sem jelent problémát, ha egy olyan típusra vágysz, amelyik teljesen eltér az átlagostól.

A csatos üvegek megvásárolhatók akár 0,04 centiliteres változatban is, tehát az italok tárolása igen diszkrét is lehet. Ha inkább a nagyobb típust részesíted előnyben, akkor akár 3 literes üvegeket is vehetsz, amelyekhez olcsón juthatsz hozzá. Felhívjuk a figyelmedet arra is, hogy igény esetén különleges formájú palackok is rendelhetők, mivel a webshopban kaphatók például szőlőfürtös, csatos üvegek is.


Nagy az érdeklődés a hegedű, a hajó és a szív formájú palackok iránt is, amelyek tökéletesek lehetnek az ünnepi alkalmakra. Persze az sem gond, ha inkább a hagyományos alakú csatos üvegeket részesíted előnyben, mert ezeket is könnyen megrendelheted a weboldalról. Érdemes megemlíteni, hogy az oldalon vehetsz még csapos üvegeket is, amelyeknek köszönhetően könnyebb lesz kitölteni az italokat.

Bátran nézd meg a palackozáshoz való kellékeket is, hiszen a webshopban van például zsugor kapszula, adagoló és pohárka is. Természetesen a csatos üvegek és az egyéb kiegészítők sérülésmentesen fognak megérkezni az otthonodba, ezért megbízhatsz a webáruházban és a futárszolgálatban is. Ha tetszettek a termékek, akkor legközelebb is rendelj bátran az igényes oldalról!

Share this content

Add a comment

 (with http://)


Pálinkás és boros címkék
Partner oldalunkon rendelhet pálinkás címkét és boros címkét.
Részletek


Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az akciókról első kézből értesülj.

Kövess minket