A literes üveg jó választás borokhoz?

Published : 2016-09-22 13:24:05
Categories : Üvegpalack Blog

A borok mindig is olyan italok voltak, amelyeket megfelelő elbánásban kellett részesíteni, hiszen nem a drágább és sokáig érlelt fajták igen értékesek lehetnek. A literes üveg az egyik legnépszerűbb módja a tárolásnak jelen esetben, azonban biztos, hogy ez a választás a legjobb számodra? A borok esetében nem mindegy, hogy mennyit tárolunk és veszünk elő egy összejövetelre. A literes üveg nem rossz választás és nálunk megtalálhatod a legjobb minőségűeket, azonban egyéb alternatíváink is vannak.

A borospalack űrtartalma 1979-ben lett egységes, és ennek oka is van. Azért ekkora, mert egy vacsorához borból ideálisan ezt a mennyiséget tudja elfogyasztani két ember, tehát egy pár számára nem nagyon lesz szükség többre. A 0,75 litertől speciális esetekben mutatkozik eltérés, amire jó példa a tokaji aszú.

Ebben az esetben a literes üveg használata már indokolt lehet. Világhírű desszertborunkat azonban mégis 0,5 literes palackba töltik első sorban, mivel egy ilyen gazdag és koncentrált borból ritkán fogy el fél liternél több, ha ketten vagyunk. A literes üveg akkor jó választás a számodra, ha további vendégeket is vársz. A literes üvegeink mind a legjobb minőséget képviselik és akár évekig is eltárolhatod benne a bort anélkül, hogy annak íze megváltozna.

Ha megjöttek ismerőseid az összejövetelre, akkor csak annyi a dolgot, hogy előveszed kedvenc borodat, amelyet literes üvegedben tárolsz, és már kezdődhet is a vacsora! Látogass el webáruházunkba és tekintsd meg termékeinket! Készletünkben nem fogsz csalódni.

Share this content

Add a comment

 (with http://)


Pálinkás és boros címkék
Partner oldalunkon rendelhet pálinkás címkét és boros címkét.
Részletek


Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az akciókról első kézből értesülj.

Kövess minket