A pálinka minőségének őre a csatos pálinkás üveg

Published : 2016-11-11 11:06:35
Categories : Üvegpalack Blog

A jó minőségű pálinka, mint minden italféle két táborra osztja az embereket. Van, aki szereti (persze csak módjával) és van, aki semmi pénzért meg nem inna egy kortyot sem. Ez utóbbi tábor az, aki szívesen elnézegeti a jóféle itóka színét, esetleg az illatáról is van véleménye, de leginkább csak a csomagolás, vagyis a csatos pálinkás üveg érdekli.

Akármelyik táborba is tartozol, ha minőségi pálinkát tartasz otthon, esetleg ajándék gyanánt szeretnéd meglepni egy jó barátodat jóféle szatmári, vagy más pálinkával, a tárolóedény ez esetben majdnem olyan fontos, mint maga az ital. Az ember, lévén vizuális lény, első benyomását a látványból szerzi be. Egy aranysárgán gyöngyöző barackpálinkához csakis csatos pálinkás üveg illik, bár ez gyakorlatilag elmondható bármelyik fajta pálinkáról. Ha saját gyümölcseid levét szeretnéd a polcon viszontlátni, nincs is jobb választás, mint a csatos pálinkás üveg.

Literes, félliteres, esetleg kisebb kiszerelésben, stílusos, hangulatos formákba öntve a csatos pálinkás üveg nem csak megőrzi az italod minőségét, ízét, illatát, de akár a lakás dísze is lehet. A csatos dugó, a parafa és egyéb dugókkal ellentétben gyakorlatilag végtelen élettartamú, így az üveget számtalanszor felhasználhatod miután kiürült. Egy ilyen üveg, melyet minőségi alapanyagból, szakértelemmel és ízléssel alkottak meg kiszolgál egy életen át, és mindig emlékeztetni fog a családdal, barátokkal eltöltött vidám pillanatokra, arról nem is beszélve, hogy igazán csak egy szép üvegből kitöltve esik jól a legfinomabb ital is.

Share this content

Add a comment

 (with http://)


Pálinkás és boros címkék
Partner oldalunkon rendelhet pálinkás címkét és boros címkét.
Részletek


Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az akciókról első kézből értesülj.

Kövess minket