Az otthon dísze, vagy egyedi ajándék? A csapos üveg egyszerre mindkettő

Published : 2016-11-19 20:36:00
Categories : Üvegpalack Blog

Gondoltál már arra, hogy lakásod, de főleg konyhád egy olyan tárggyal díszítsd, amely egyben nagyon praktikus is? Minden bizonnyal nálad is gyakoriak a vendégek, rokonok, barátok, akiket illik megkínálni egy pohár üdítővel, vagy éppen borral. Ha nincs otthon külön erre a célra kialakított bárpultod, akkor is jól mutat egy csapos üveg a konyha, vagy az ebédlő bármelyik sarkában.

Csak egy mozdulat, és az elegáns csapos üveg már meg is tölti bárki poharát jóféle nedűvel. Nem kell üveget nyitogatni, félig elfogyasztott üvegeket hűtőben, polcokon tárolni, hiszen a csapos üveg megoldja ezt a gondot is.

Csupán feltöltöd a kedvenc italoddal, és egy fárasztó nap után egy mozdulattal tölthetsz is magadnak belőle. Nem kell keresgélni, különösen ha jól látható helyre teszed, és amellett, hogy kiszolgál finom itallal, még szép is és egyéni ízlésre is vall. A csappal ellátott üveg, különféle méretben és változatban kapható, választhatsz fél literest, vagy öt literest, a közös bennük az, hogy a minőségi módon megmunkált, megformált üveg utánozhatatlanul adja vissza a belé töltött ital jellegét, úgy az ízét mint a színét.

Ajándéknak is kitűnő választás egy ilyen üveg, hiszen nem egy megszokott ajándéktípusról van szó ebben az esetben. Egy születésnapra, névnapra, vagy bármilyen más alkalomra, a kedvenc itallal megtöltött csapos üveg a lehető legötletesebb ajándék, aminek biztosan örülni fog a megajándékozott, és hosszabb távon is hasznát veszi, amellett, hogy a konyha, vagy az ebédlő kiemelkedő dísze is lesz.

Share this content

Add a comment

 (with http://)


Pálinkás és boros címkék
Partner oldalunkon rendelhet pálinkás címkét és boros címkét.
Részletek


Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az akciókról első kézből értesülj.

Kövess minket