Fél literes üveg

Published : 2016-09-04 14:35:18
Categories : Üvegpalack Blog

Az alkoholfogyasztásnak van egy hagyománya, a különféle alkoholos italok fogyasztásának külön-külön története, történelme van, és ha belegondolunk, akkor egy-egy nemzetnek és az embereknek is megvan a maguk itala és a maguk története az alkohollal. Természetesen itt most nem a mértéktelen alkoholfogyasztásról van szó, hanem arról, amikor az ital elfogyasztásának megadjuk a módját.

Az alkoholos ital mindig a gyártással, az elkészítéssel kezdődik, amely nagyon sok ember számára jelenti a valódi művészetet. Ugyanúgy, hogy a főzés, az étel elkészítése is művészet, az alkoholos ital körüli munkálatok is annak számítanak. A helyes mérték, a megfelelő összetevők, a minőséges alapanyagok mind megadják az alkoholos ital jellegét. Az elkészítés után a palackba töltés a következő lépés. Nagyon fontos, hogy milyen nedűhöz milyen üveget választunk, mind a mértékben, mind a kinézetben ügyelnünk kell erre.

A fél literes üveg kiváló például pálinkához, amelyet már a különféle csatos és díszüvegekben is gyártanak.A fél literes üveg teljesen megadja az ital alaphangulatát, hiszen az üvegen keresztül látjuk az ital színét, állagát stb. Az üveg kiválasztása után a címke megtervezésével is foglalkoznunk kell, amely már az ital ladásához, marketingjéhez tartozik. Természetesen nem feledkezhetünk el az ital névadásáról sem, hiszen egy frappáns név is sokat segíthet a forgalmazásban.

Képzeljük csak el, hogy a kezünkben a fél literes üveg már sugallja felénk, hogy milyen italt is fogunk a szánkhoz emelni és a gyomrunkban köszönteni. Fordítsunk az üvegre is hangsúlyt, mert szinte az az első, amelyet a vásárló meglát a polcon, illetve ha ajándékba adjuk az italt, akkor is az üveg az, amire az első pillantás vetül. Fontos, hogy már a fél literes üveg megfogja a tekintetet.

Share this content

Add a comment

 (with http://)


Pálinkás és boros címkék
Partner oldalunkon rendelhet pálinkás címkét és boros címkét.
Részletek


Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az akciókról első kézből értesülj.

Kövess minket